Transformujte svou mysl pomocí zábavných keynotes

Keynotes

Ovládněte své myšlenky a objevte způsoby, jak řídit vaši mysl

Mysl jako nástroj k nalezení nové cesty

Vytvořte si nové návyky v tom, jak pracujete se svým mozkem pro získání větší mentální pohody.
Co očekávat?

„Je to jen myšlenka a myšlenku lze změnit.“

Dozvíte se o síle rozpoznávání nevědomých omezujících přesvědčení a filtrů, skrze které vnímáme svět. Prozkoumejte významy ‚přebytku a nedostatečné odpovědnosti‘, stejně jako to, co znamená být ‚jiným‘ nebo ‚sebestředným‘. Toto porozumění vám pomůže ovládat vaši mysl a tím zlepšit vaše mezilidské vztahy a time management.

Pro koho to je?
Tento workshop je vhodný pro všechny, kteří chtějí uklidnit svou mysl; profesionály, kteří pracují s týmy a klienty; a jednotlivce, kteří by chtěli být vnímavější při rozpoznávání a přeměně omezujících přesvědčení, která by brání jejich osobnímu i profesnímu úspěchu.

Vhodné pro: pro všechny profesionály i jednotlivce pracující s lidmi a plnými kalendáři

Workshop na zvládání stresu

Klidná mysl skrze přítomnost

Získejte zpět kontrolu nad svým časem, zažijte úlevu a pocit posílení.
Co očekávat?

Během této interaktivní session budeme prozkoumávat různé nástroje, jako je vaše mysl, dech, tělo, ale i smartphone a kalendář MS Outlook. Naučíme se, jak udělat drobné úpravy pro maximální efektivitu a klid mysli.

Pro koho to je?
Tento prakticky zaměřený workshop je navržen pro jednotlivce, kteří jsou neustále v pohybu, mají problémy se zvládnutím svého plného harmonogramu a potřebují si odpočinout. Naučíte se, jak aplikovat praktické rady a triky pro správu času a nalezení rovnováhy ve svém dni.

Je skvělý pro zaneprázdněné lidi, kteří hledají způsoby, jak se uvolnit, vymanit z chaosu a najít čas na inovace a strategie.

Vhodné pro: střední management a asistenti v korporátních firmách

Rozluštění záhad nekonečného spěchu a zaneprázdnění

Úspěch-ané ženy

Odhalení pravdy za neustálým spěchem, kterému v dnešní době ženy čelí. Vycházejíc z poznatků bestsellerové knihy Libby Weaverové „Syndrom spěchající ženy“, prozkoumávám hlavní důvody spěchu a vysvětluji biochemické faktory, které za ním stojí.
Co očekávat?

Zjistěte více o nežádoucích dopadech spěchu a objevte, jak snížit stres a vytvořit si vyváženější život.

Pro koho to je?
Tato přednáška je určená především pro podnikatelky, matky a pečovatelky, které usilují o zvládnutí všech úkolů. Naučím vás, jak dosáhnout lepšího zdraví, produktivity a vztahů a jak konečně přestat spěchat.

Vhodné pro: podnikatelky, maminky a pečovatelky, které chtějí všechno stihnout

Získání kontroly nad soustředěním

Dopaminová výzva

Získejte zpět svoji soustředěnost a zvyšte produktivitu tím, že se osvobodíte od lákadel zvyšující dopamin. Prozkoumejte negativní účinky závislosti na smartphonech a aplikacích, a to s ohledem na naší spokojenost, produktivitu, vztahy, zdraví a schopnost inovovat.
Co očekávat?

Tento workshop zvýší vaši uvědomělost a poskytne praktické strategie, jak překonat rušivé elementy va všem dni a také jak získat zpět kontrolu nad úrovněmi dopaminu a nakonec i nad svým životem.

Pro koho to je?
Vhodné pro všechny zaměstnance. Tato přednáška je stavěná pro každého, kdo chce zlepšit svůj vztah k technologii a naučit se, jak dotáhnout věci do konce (nebo se naučit jak jen tak ‚být‘).

Vhodné pro: každého, kdo si nedokáže vzpomenout, proč vlastně před dvaceti minutami poprvé sáhl po telefonu

Zaujaly vás nabízená témata?

Zarezervujte si přednášku hned teď!

Pokud vás nějaké z nabízených témat zaujalo, pojďme probrat detaily na 15 minutovém online setkání, které je zdarma.

Nenechte si ujít keynotes novinky 

Přihlašte se k odběru nejnovějších témat prezentací